Beoordelingen van Yammi Yammi

685 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
685 beoordelingen
datum score
Paul
Beoordeeld op: 28/12/2017
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leķker eten voor een schappelijke prijs. All...

Leķker eten voor een schappelijke prijs. All you can eat formule is handig en gezellig. Jammer dat we juist naast de buitendeur zaten, was een beetje tochtig en fris. Voor de rest dik in orde.

Marjan
Beoordeeld op: 26/12/2017
Marjan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De kwaliteit van de gerechten was prima. Ik...

De kwaliteit van de gerechten was prima. Ik ben niet zo'n fan van een all you can eat concept, maar het bestellen ging heel snel, al werd alles een beetje onregelmatig gebracht. Het dessert kon zelf gehaald worden bij het buffet, lekker ijs, fruit en gebak. Alleen de huiswijn was echt niet lekker, dat moet beter kunnen!

Manuela
Beoordeeld op: 26/12/2017
Manuela beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ja we hebben erg lekker gegeten!...

Ja we hebben erg lekker gegeten!

Kim
Beoordeeld op: 23/12/2017
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekkere sushi, veel keuze en een leuk...

Zeer lekkere sushi, veel keuze en een leuk concept. Jammer dat het er zo koud was. Dat deed voor mij wel iets af aan de gezelligheid.

eddy
Beoordeeld op: 22/12/2017
eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De beste shushi die er bestaat, steeds vers,...

De beste shushi die er bestaat, steeds vers, de warme gerechten zijn ook super lekker, steeds voor herhaling vatbaar en vriendelijk personeel.

Gwyneth V.
Beoordeeld op: 22/12/2017
Gwyneth V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles super goed....

Alles super goed.

Yens
Beoordeeld op: 21/12/2017
Yens beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ik kreeg wat ik verwachtte, lekker eten en...

Ik kreeg wat ik verwachtte, lekker eten en goede service!

Carola
Beoordeeld op: 20/12/2017
Carola beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een mooi groot, maar niet massaal overkomend,...

Een mooi groot, maar niet massaal overkomend, restaurant. De sushi was echt heel lekker er zeker van zeer goede kwaliteit. Er zijn all you can eat restaurants die goedkoper zijn maar dan is de kwaliteit van het eten vaak ook minder goed. Hier was de prijs kwaliteit echt perfect afgemeten. De bediening was ook vlot, niet echt spraakzaam maar zeker niet onvriendelijk. Wij komen zeker nog terug. Enige min puntje was de temperatuur in het restaurant. Deze was wat koud wat w.s. kwam omdat de voor - en tussendeur niet altijd goed sloten waardoor er koude lucht binnen kwam. Maar het eten.... perfect!!

indra
Beoordeeld op: 20/12/2017
indra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super service en goede prijs-kwaliteit verhoudi...

Super service en goede prijs-kwaliteit verhouding, heel divers aanbod en echt superlekker!

Inge
Beoordeeld op: 19/12/2017
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

datum score