Beoordelingen van Yammi Yammi

685 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
685 beoordelingen
datum score
Hanne
Beoordeeld op: 17/12/2017
Hanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij gingen reeds vaker eten bij Yammi Yammi...

Wij gingen reeds vaker eten bij Yammi Yammi (10+ keer) maar meestal op zaterdagmiddag. Deze keer gingen we echter op zaterdagavond, en zat de zaak helemaal vol. Dit was wellicht te veel voor de keuken, de gefrituurde hapjes kwamen relatief snel maar wij hebben meer dan 2 uur gewacht op de eerste portie sushi. Dat kan echt niet. Nog een keer naar Yammi Yammi? Wellicht wel, maar alleszins niet meer op een zaterdagavond.

Nikolaas V.
Beoordeeld op: 12/12/2017
Nikolaas V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker en vers. Eigenlijk eet je weer teveel....

Lekker en vers. Eigenlijk eet je weer teveel. Prettige en vlotte bediening

Ilse
Beoordeeld op: 10/12/2017
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne manier van eten via 'All you can eat'....

Fijne manier van eten via 'All you can eat'. Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het tempo. Grote keuze met foto's, wat het kiezen leuk maakt. Het was er wel niet al te warm. We hadden een fijne avond.

Amber S.
Beoordeeld op: 07/12/2017
Amber S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vergaten tot 2x toe dingen van de ronde te...

Vergaten tot 2x toe dingen van de ronde te brengen

Arnaud
Beoordeeld op: 04/12/2017
Arnaud beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle service & met een volle maag naar buiten...

Snelle service & met een volle maag naar buiten !

Chelsea
Beoordeeld op: 04/12/2017
Chelsea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Toffe zaak met lekker eten en veel keuze!...

Toffe zaak met lekker eten en veel keuze!

kenny
Beoordeeld op: 03/12/2017
kenny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten is altijd zeer lekker ,, Goede bediening. ...

Eten is altijd zeer lekker ,, Goede bediening. Enkel deze keer was het echt koud in de zaak en ik kreeg als antwoord dat verwarming aan stond en ze niks meer konden doen. De verwarming blies koude lucht. Wij zitten er net onder dus geen aangename bedoening

Roselien
Beoordeeld op: 02/12/2017
Roselien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vrolijk personeel in een fijne zaak met lekker...

Vrolijk personeel in een fijne zaak met lekker eten.

Marian S.
Beoordeeld op: 28/11/2017
Marian S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Traag, we hadden gereserveerd en werden gewoon...

Traag, we hadden gereserveerd en werden gewoon in een hoekje gezet waar niemand ons kon zien. Jammer want normaal kom ik er heel graag. De soep was water en de "warme sake" was niet warm.

Tacco V.
Beoordeeld op: 27/11/2017
Tacco V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten, tof concept, uiterst betaalba...

Zeer lekker eten, tof concept, uiterst betaalbaar; zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

datum score