Martelaarslaan 321 9000 GENT
Keuken
Franse 
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag, Maandagavond, Dinsdagavond, Woensdagavond, Donderdagavond; uitgezonderd voor groepen vanaf 10 personen.
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.8 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Erik

Dit restaurant valt 's avonds wat duur uit,...

Dit restaurant valt 's avonds wat duur uit, maar beschikt toch over twee niet te versmaden troeven: 1) Een zalig en rustig buitenterras. 2) Een lunchformule met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Nog nooit lekkerder geluncht dan hier!

placeholder
tom

Wij kozen voor het menu met halve kreeft als...

Wij kozen voor het menu met halve kreeft als voorgerecht, voor het hoofdgerecht nam ik vegetarisch. samen met het dessert, koffie en enkele wijntjes achteraf, kostte het ons 86 euro per persoon. Dit is een dure prijs-kwaliteitverhouding. Het eten was uiteraard lekker, maar niet zó overweldigend dat het de prijs verantwoordt. Vooral het (vegetarische) hoofdgerecht was geen topkeuken. De sfeer in het restaurant is okee, al zou het leuker geweest zijn, moest het restaurant niet bijna volledig leeg geweest zijn. Maar daar kun je als eigenaar niets aan doen natuurlijk. Waar ze wel iets aan kunnen doen, is de bediening. Attent, dat wel, maar dat platte dialect hoort daar eigenlijk helemaal niet thuis. Samenvattend: voor die prijs kun je op andere plaatsen beter eten. Of anders: het eten dat je er krijgt, kun je elders goedkoper eten. Al heeft het dus wel degelijk gesmaakt.

P.

Altijd weer een belevenis. Menselijke, intuïtie...

Altijd weer een belevenis. Menselijke, intuïtieve bediening met oor en oog voor (verrassende) details. Uiterst sfeervol... Kunnen we samenvatten: het beste in Gent momenteel?

P.

Altijd weer een belevenis. Menselijke, intuïtie...

Altijd weer een belevenis. Menselijke, intuïtieve bediening met oor en oog voor detail. Uiterst sfeervol, met verrassende details. Heel lekker. Nog te weinig bekend, maar dat verandert wel...

cin

Wij hebben heel lekker gegeten. Verrassende...

Wij hebben heel lekker gegeten. Verrassende hapjes bij de apero. Uitstekende aangepaste wijnen. Vlotte losse bediening. Het dessert spetterde letterlijk op de tong...SUPER! Dit is een absolute aanrader waar wij helemaal NIETS hebben op aan te merken. Een dikke proficiat aan het ganse team!

vincent

Aangenaam restaurant op de kleine binnenring...

Aangenaam restaurant op de kleine binnenring van Gent. Zeer vindingrijk in haar keuken en menu met kwalitatieve aangepaste wijnen. Een aanrader voor zowel zakenlunch als privé diner.

Alle beoordelingen van dit restaurant