Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondagmiddag, Maandag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.1 Gebaseerd op 10 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Kurt
Beoordeeld op: onbekend

Zonder meer een restaruantje dat lekker eten...

Zonder meer een restaruantje dat lekker eten serveert. Probleem is dat het echt enorm lang kan duren voor je je eten (zelfs een gewone pizza) op je bord krijgt. Geen erg als je nog niet erg hongerig bent of de echte honger nog moet komen maar niet voor mensen die snel even een pizzaatje wil gaan eten. Verder geen aanmerkingen, lekker eten, de inrichting doet me niet veel maar dat is niet meteen het belangrijkste voor me als ik op restaurant ga...

Esther
Beoordeeld op: onbekend

Vorige vrijdag genoten van deze eerlijke Italia...

Vorige vrijdag genoten van deze eerlijke Italiaanse keuken. Het was bijzonder druk, temeer omdat één van de koks blijkbaar ziek was en dus slechts één iemand de keuken leidde; dit was echter niet te merken aan de kwaliteit van de gerechten, helaas wel aan de service... Meer dan drie kwartier gewacht op drinken! Nadien wel excuses en olijvenschaaltje in ontvangst mogen nemen... Nu ja, het is natuurlijk de attentie die telt. Ik probeer het in ieder geval nog eens opnieuw want de keuken is echt overheerlijk!

Caroline
Beoordeeld op: onbekend

de beste pizza's van Gent vooral met parmezaan...

de beste pizza's van Gent vooral met parmezaan en rucola! overheerlijk. de restaurant is WEL open op zondagavond!!!

DANIEL
Beoordeeld op: onbekend

1ste bezoek aldaar, op voorstel van mijn dochte...

1ste bezoek aldaar, op voorstel van mijn dochter. Ik was aangenaam verrast, door de smaakvolle keuken. De pizza was zéééér lekker. Zoiets vindt je niet aan de kust, en ik kom er zeker terug.

Sam
Beoordeeld op: onbekend

Héél lekker Italiaanse bereidingen door Salvato...

Héél lekker Italiaanse bereidingen door Salvatore en dochter Samantha! een aanrader voor alle liefhebbers van de betere keuken!

Yves
Beoordeeld op: onbekend

Hier vind je nog de typisch Italiaanse sfeer...

Hier vind je nog de typisch Italiaanse sfeer terug!! Het eten is bijzonder lekker, vers en verzorgd. Persoonlijk ben ik fan van de verse pasta's, alsook van de lekkere osso buco.

Bart
Beoordeeld op: onbekend

Ik ken Salvatore ( en zijn voortreffelijke...

Ik ken Salvatore ( en zijn voortreffelijke keuken ) en Anna al jaren. Het eten is er zoals het moet zijn : eenvoudig en lekker. De Escalope Milanese is een omweg waard. Prima sfeer, zeker als Salvatore eens uit z'n open keuken komt om een babbelke te doen.

Nicolas
Beoordeeld op: onbekend

Authentieke Italiaanse sfeer bij Salvatore...

Authentieke Italiaanse sfeer bij Salvatore & Anna. Bijzonder lekkere Italiaanse keuken, zowel basic als iets verfijnder!

paul
Beoordeeld op: onbekend

Lekker no-nonsense Italiaans restaurant waar...

Lekker no-nonsense Italiaans restaurant waar men voor een gering bedrag de traditionele Italiaanse keuken kan leren kennen en waarderen. De gerechten zijn verzorgd en met liefde bereid. De Italiaanse sfeer is meegenomen. Een beetje geduld wordt af en toe wel gevraagd...

Tom
Beoordeeld op: onbekend

De Italiaanse familie die dit restaurant uitbaa...

De Italiaanse familie die dit restaurant uitbaat, moet dringend leren occasionele klanten beter te bedienen. De uitbaatster nam vrij snel de bestelling op, wat ons hoopvol stemde over de snelheid. Veel later kwamen echter twee groepjes binnen, die, in tegenstelling tot ons, wel gereserveerd hadden. En die tot onze verbazing voor ons bediend werden. Een praktijk die mij niet bekend was.

Alle beoordelingen van dit restaurant