Koningin Maria Hendrikaplein 65 A 9000 GENT
Beoordelingsscore
8.3 Gebaseerd op 12 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Peter

Altijd uitstekende prijs kwaliteit. Zeer goede...

Altijd uitstekende prijs kwaliteit. Zeer goede selectie wijnen betaalbare prijzen. Het zit dan ook bijna altijd vol. Reserveren is een must.

Sofie

Vooral fan van de brunch op zondag....

Vooral fan van de brunch op zondag.

Erik

Café Parti is en blijft een topper in zijn...

Café Parti is en blijft een topper in zijn genre en een referentie in het Gentse. Vooral de BRUNCH op zondag is een regelrechte aanrader. Maar de service laat af en toe toch steken vallen, en dat zou in zo'n klassezaak niet mogen. Evenmin als bijna vijf minuten aan de "toog" moeten staan drentelen voor één van de nochtans talrijke medewerk(st)ers je je plaats wijst. Vaak heb ik ook al tot drie keer toe een gerecht of de rekening moeten vragen voor het er ook daadwerkelijk kwam. Het buitenterras is zalig, maar binnen zouden ze het een stuk gezelliger kunnen maken, al was het maar via details. Er ontbreekt duidelijk sfeer binnen, ondanks de prachtige zwart-witfoto's. Je ziet het o zo vaak in de horecawereld: als een zaak eenmaal succes blijft hebben, gaat de service erop achteruit en sluipt er een zekere nonchalance binnen. Hoop op beterschap dus...

seb

ambiance très bruyante, cela résonne pas mal...

ambiance très bruyante, cela résonne pas mal mais en ce qui concerne la cuisine, rien à dire, c'est très fin et le service est impeccable.

Katrien

Op 28/06/07 met 14 verpleegkundigen en vrijwill...

Op 28/06/07 met 14 verpleegkundigen en vrijwilligers van de Palliatieve Afdeling Jan Palfijn. Eten zoals altijd uitstekend.Bediening koel.Om 05 voor elf mocht 60-jarige van de groep geen glaasje meer aanbieden aan collega's.Er waren nog "etende" tafels aanwezig..Gelukkig was er een vriendelijke ober die niet zo strikt was:oef.In een goed draaiende zaak moet vriendelijkheid primeren.Kom toch nog terug!

Katrien

aangenaam restaurant, leuke niet-rokersruimte...

aangenaam restaurant, leuke niet-rokersruimte met zicht op de tuin, creatieve kaart met goede keuze, heel goede salades en biefstukken, vriendelijke bediening, is zeker een aanrader !

nadine

Trendy ingericht en héél lekkere lunches. Mooi...

Trendy ingericht en héél lekkere lunches. Mooi tuiterras langs de achterkant.Vriendelijke en vlotte bediening. Een aanradertje.

elize

prachtige zaak, sfeervol,zeer lekkere keuken,vr...

prachtige zaak, sfeervol,zeer lekkere keuken,vriendelijke bediening!! een echte aanrader!

Dirk

Zeer lekker gegeten, toffe sfeer, vlotte bedien...

Zeer lekker gegeten, toffe sfeer, vlotte bediening,een aanrader!

Jean-Marie

Constante kwaliteit op een vrij hoog niveau....

Constante kwaliteit op een vrij hoog niveau. Huiswijnen zijn een aanrader. Mooi terras.

Alle beoordelingen van dit restaurant