Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Maandag - Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Mary
Beoordeeld op: onbekend

Tasty

The food at Martino was really tasty and the steak was very juicy. Service was nice and friendly, price was okay. There's a nice, busy atmosphere in the restaurant.

placeholder
Jan
Beoordeeld op: onbekend

prijs/kwaliteit verhouding was onder de maat

We wilden iets gaan eten en het moest vegatarisch zijn. We kwamen in dit restaurant terecht. Op basis van de uitstraling dachten we een aardige maaltijd te kunnen eten. Na het bestuderen van de kaart, waar we weinig vegetarisch op zagen, hebben we gekozen voor een pizza. Je mag toch denken dat daar niet veel mis mee kan zijn. De bediening was in orde en vriendelijk, zoals je zou mogen verwachten. Maar als vervolgens de pizza's, twee verschillende, gebracht worden en je ziet daar 2 borden met een plaatje deeg, die minuscuul belegt zijn met wat ingrediënten, zo dun dat de bodem nog steeds zichtbaar is, dan zijn er vraagtekens. Een dun laagje tomatenpuree, een klein beetje geraspte kaas en met een kaasschaaf gesneden ringen paprika. De bodem was zo taai dat ze met de messen, waar je ook geen papier mee kunt snijden, bijna niet door te snijden was. De pizza's van dr. Oetker zijn vele malen beter. Kortom; de pizza bodem was slecht, de vulling leek nergens op. En mijn pizza moest pikant zijn omdat er pepers op lagen, maar het waren paprika's, en dat is toch wel heel iets anders. Volgens mij hebben we ergens tussen de 12 en de 15 euro per pizza betaald, terwijl het nog niet de prijs van een DR. Oetker pizza waard is. Dit is wat mij betreft geen aanrader, of je moet er heen gaan voor de bediening die op afstand allerlei Italiaanse kreten naar elkaar roept en constant blijft glimlachen. Maar of dat nu de prijs waard is, dat vraag ik me af.

thomas
Beoordeeld op: onbekend

Lekker gegeten maar voor een "min of meer"...

Lekker gegeten maar voor een "min of meer" snackbar vind ik de prijzen nogal hoog.

wim
Beoordeeld op: onbekend

Schitterend no-nonsense adres, pascaline en...

Schitterend no-nonsense adres, pascaline en haar broodjes/restaurant zaak zijn een begrip in Gent ! Zeer lekker smakende steak gegeten, wisselende suggesties waarmee je altijd goed zit naast de klassiekers zoals spagh.hamburgers, egg-cheese, enz...Let op het neon-verlichte interieur. Als je zegt dat jou eten lekker was word er luidkeels naar de keuken geroepen "compliments au chef!", een belevenis !

Bart
Beoordeeld op: onbekend

Voor mij is dit één van de vaste waarden in...

Voor mij is dit één van de vaste waarden in Gent, ik ga steeds met plezier naar deze eetgelegenheid. De kwaliteit is steeds in orde of dat dit nu een gewoon martino broodje is(voor mij de beste van Gent) of een steak, spaghetti,..... Is in de 15 jaar dat ik deze plaats ken geen haar gewijzigd wat bijdraagt tot de leuke sfeer.

Charlie
Beoordeeld op: onbekend

Zeer sfeervol, lekker eten en een aparte maar...

Zeer sfeervol, lekker eten en een aparte maar vriendelijke bediening. Af en toe kan het voorvallen dat je croque of je steak een ietwat bizar kleurtje heeft maar dat is volledig te wijten aan de neonlichten in allerlei exotische kleurtjes. De sfeer is er altijd opperbest, de gerechten erg basic maar dat is in een tijd waarin elk slaatje 34 soorten groenten en zaden bevat wel eens een verademing. Niet te vergeten, dit is een legendarische plaats aan het Gentse Zuid (de Martino werd er uitgevonden en Arne Sierens wijdde een toneelstuk aan Pascaline en haar broer.) Zeker een aanrader.

Sam
Beoordeeld op: onbekend

Dit is DE place to be in het Gentse, de bedieni...

Dit is DE place to be in het Gentse, de bediening is op zijn manier speciaal, het klienteel zeker ook. de kritiek van de vorige schrijver is volgens mij zeker niet gegrond. eenmaal je je een beetje aanpast aan het concept word je zo opgezogen in de sfeer van de jaren 80. dat de bediening willekeurig is is een deel van het geheel. een aanrader en zeker eens de moeite om te bezoeken. De beste martinosaus van deze planeet. echte verse frietjes,...

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Misschien wel een klassieke snack-bar, maar...

Misschien wel een klassieke snack-bar, maar veel te rpijzg voor wat je letterlijk voor je neus krijgt gesmeten. De "gereserveerde" tafeltjes werden niet ingenomen en de bediening was ronduit willekeurig vriendelijk of onvriendelijk. Het gemeng frans-nederlands gebrul van het zaal personeel past misschien in een snackbar in Brussel, maar voor Gent ronduit niet fijn. Wat in het bord te vinden was, miste aan creativiteit. Kortom : er zit sleet op de formule, welke in de jaren 80 waarschijnlijk wel leuk was. Het sanitair heeft een opfrisser nodig.

Ward
Beoordeeld op: onbekend

Eén van de grote klassiekers in Gent. Kwalitei...

Eén van de grote klassiekers in Gent. Kwaliteit is altijd even perfect, de bediening heel eigen aan de zaak. Het retro (lees: ouderwets) interieus hoort er gewoon bij. In mijn ogen zowel de beste belegde broodjes als de beste Pizza's in Gent.

Alle beoordelingen van dit restaurant