Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Elena
Beoordeeld op: 15/01/2018
Elena beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Nooit meer

Ik wens iedereen voorzichtig zijn met menukaart: er staat informatie bij somige gerechten (zoals Visschotel voor 34.50) dat het voor 2 pers minimum is. En als prijs toont, moest dit 1 schotel zeker voor 2 personen worden - TOCH NEE. In praktijk zal u op de einde slechte "surprise" krijgen en op plaats van bv 34.50 volle 69 Euro voor 1 visschotel betalen omdat "het voor 2 mensen minimum" is, dus moet dubbel betaald worden - Enorm veel voor niet de lekerste keuken in heel simpel omgeving met rare geur uit wc. De tweede Kerstdag wilden wij onze avond mooi met twee afsluiten. Eindelijk kregen wij rekening voor 100 Euro voor 1 schaal met veel niet bijzondere vis (zonder kreeft), zware gevoel in buik van niet de beste keuken, grote teleursteling en slechte gevoel dat wij via "slimme" menukaart (en onze ervaring dat Griekse keuken altijd veel voor niet te duur prijs is) opgelicht werden. Mijn persoonlijk meaning: voor deze onverwachte voor 2 bedrag kunnen klanten met 4 in sfeervol en comfortabel Griekse restaurant in hart van Hulst leker eten.

placeholder
Elie
Beoordeeld op: 13/12/2017
Elie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De echte Grieks eten met liefde gemaakt, met...

De echte Grieks eten met liefde gemaakt, met een sfeer zoals in Athene, dank je Theo. La vraie cuisine Grecque fait avec amour , avec une ambiance comme à Athènes, merci Theo . The real Greek food made with love, with an atmosphere like in Athens, thank you Theo . Το πραγματικό ελληνικό φαγητό φτιαγμένο με αγάπη, με μια ατμόσφαιρα όπως στην Αθήνα, σας ευχαριστώ Theo

placeholder
Nick
Beoordeeld op: onbekend

vooral voor de liefhebbers van lam, kapotte...

vooral voor de liefhebbers van lam, kapotte borden en live Griekse muziek (stoort niet). Lekker en speciaal. proef ook de Griekse koffie!! topadresje

Martin
Beoordeeld op: onbekend

Geregeld ga ik er eens eten en op woensdag...

Geregeld ga ik er eens eten en op woensdag is er wijnavond en dan is de wijn a volonte gratis bij je eten. Het word er uitgebaat door een Griek en met Grieks personeel die voor animatie en sfeer zorgen. De tafeltjes staan er wel dicht op elkaar maar dat stoort niet vind ik. Er is ook live muziek en af en toe word er een dansje gedaan en worden er borden stuk gesmeten. De gerechten van de Griekse keuken zijn heerlijk en smaakt naar meer. Prijzen zijn heel democratisch vind ik.

Tom
Beoordeeld op: onbekend

Typisch Grieks restaurant met lekker eten &...

Typisch Grieks restaurant met lekker eten & gezellige sfeer. Op vrijdag en zaterdagavond komen er altijd live muzikanten spelen. Dit zorgt uiteraard voor veel sfeer, wel moet je tegen de nodige decibels kunnen! Zeker het proberen waard!

placeholder
an
Beoordeeld op: onbekend

een restaurant wat we al jaren bezoeken. eten...

een restaurant wat we al jaren bezoeken. eten is altijd van goede kwamiteit. calamares van het huis, scampi greco limano, mezze, brochette acropolis, moussaka, escargots..... allemaal de moeite waard om eens te proberen. inrichting is typisch grieks. op woensdagavond is de wijn gratis en komen er muzikanten spelen. en af en toe wordt er ook gedanst. de bediening is vlot, losjes, correct, snel. zeer goede prijs kwaliteit verhouding. hier kan je nog lekker eten voor een redelijke prijs. zeker de moeite waard om eens te proberen.

Alle beoordelingen van dit restaurant