We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Maandag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.5 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Isabelle
Beoordeeld op: onbekend
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Teleurstellend...

smaakvolle pizza's, helaas liet de bediening te wensen over! De ober had er duidelijk geen zin in vanavond. Ook spijtig dat één iemand in ons gezelschap van vijf vergeten werd, zodat die persoon later moest eten dan de anderen. De reactie hierop was dat er in elk restaurant wel eens iets misloopt en dat als je daar niet tegenkan, je beter je conclusies trekt en nooit meer terugkomt. Dat is dan bij deze beslist!

placeholder
Philip
Beoordeeld op: onbekend

Goed!

Al is het soms een paar minuutjes wachten tot je plaats kan nemen aan je gereserveerde tafel, het personeel is vriendelijk, de bediening is verder snel en correct. Al verschillende keren gaan eten, en nog nooit problemen gehad. Het zit er altijd vol, dat zegt genoeg!

Glenn
Beoordeeld op: onbekend

Echte Italiaan !

Lekker en eerlijk eten , goeie service , zachte prijsjes . We eten geregeld daar en nog nooit tegengevallen .

Anthony
Beoordeeld op: onbekend

Nooit meer !!

Wij dachten eens gezellig te gaan eten, niet dus! Om te beginnen bestellen we ons een cola en een pintje, ik zie meteen dat er geen schuim op het bier staat en vraag aan de ober een nieuw pintje omdat ik dacht dat het glas niet proper was. Reactie van de ober : geen probleem, ik breng je een nieuw en zie hem vervolgens achter de bar gaan en gewoon met een rietje in het bier roeren en hij brengt het pintje terug. Voila meneer zegt hij en loopt vervolgens gewoon weg. Ik heb dit uiteraard niet uitgedronken en na een half uur komt die zelfde ober het pintje weghalen en zegt niets. Na een uur krijgen we eindelijk ons eten ook al was het helemaal niet druk en zagen we dat mensen die ruim na ons binnen waren gekomen reeds hun eten hadden gekregen. Het eten "canneloni" was bovendien niet lekker en het vet dreef er gewoon bovenop. Deze zaak staat ook nog eens bekend voor pizzeria en om half 9 s'avonds was er al geen keuze meer mogelijk voor pizza omdat hun pizzadeeg op was !! Niet echt professioneel ! Dit was dan ook in alles terug te zien. Wat ons betreft dus zeker geen aanrader !!

lucia
Beoordeeld op: onbekend

Vroeger (voor de verbouwing) was dit mijn favor...

Vroeger (voor de verbouwing) was dit mijn favoriete Italiaan, joviale bediening, zeer lekker eten, supergezellig inrichting,... De zaak zat meestal vol en toch was het ideaal om met z'n tweetjes gezellig na te keuvelen. Gisteren pizza en pasta aan huis laten komen en geconstateerd dat er nog niets is veranderd aan de heerlijke Italiaanse smaak, de rest zal ik opnieuw ter plaatse moeten gaan ontdekken

Karolien
Beoordeeld op: onbekend

Leuk restaurant, altijd gezellig druk en uitera...

Leuk restaurant, altijd gezellig druk en uiteraard lekker eten.

christine
Beoordeeld op: onbekend

Voorlopig op andere locatie wegens verbouwingen...

Voorlopig op andere locatie wegens verbouwingen. De tijdelijke oplossing resulteert in een minder gezellige eetruimte maar de kwaliteit van het eten blijft voortreffelijk. Hopelijk zorgen de verbouwingen terug voor de authentieke sfeer die voordien ook al te bespeuren was in het restaurant.

Alle beoordelingen van dit restaurant