Beoordelingen van Vleesgegroet

390 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
390 beoordelingen
datum score
Kim
Beoordeeld op: 26/01/2020
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten...

Lekker eten

Paulus
Beoordeeld op: 26/01/2020
Paulus beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een leuke sfeer, heel gezellig en zeker heel...

Een leuke sfeer, heel gezellig en zeker heel vriendelijk personeel! Wij gaan zeker terug!

gary
Beoordeeld op: 23/01/2020
gary beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Tout était impeccable. Restaurant neerlandophon...

Tout était impeccable. Restaurant neerlandophone et qui fait l effort en français. Genial

Inne
Beoordeeld op: 23/01/2020
Inne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede bediening, heel lekker eten en aangename...

Goede bediening, heel lekker eten en aangename sfeer

Wendy
Beoordeeld op: 23/01/2020
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Zeer vriendelijk, heel lekker. Lang geleden...

Zeer vriendelijk, heel lekker. Lang geleden dat we nog zo'n lekkere steak gegeten hadden

Luis
Beoordeeld op: 21/01/2020
Luis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een bezoek aan Vlees Gegroet is een verwen-cade...

Een bezoek aan Vlees Gegroet is een verwen-cadeautje voor mezelf! Vriendelijke bediening, topkwaliteit!

Petee
Beoordeeld op: 11/01/2020
Petee beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is een zeer gezellig restaurant waar je...

Het is een zeer gezellig restaurant waar je meer dan super kan eten , en iedereen is super vriendelijk

Poganiok
Beoordeeld op: 10/01/2020
Poganiok beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben al in veel restaurants goed gegeten...

We hebben al in veel restaurants goed gegeten maar bij jullie was het gewoon super lekker en zeker ook genoeg op het boord. We komen alvast en zeker terug. TOP

Dirk
Beoordeeld op: 04/01/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede bediening. Gezellig druk, volle zaak....

Goede bediening. Gezellig druk, volle zaak. Jammer vd twee shifts, nagenieten was er niet bij.

Govaerts
Beoordeeld op: 04/01/2020
Govaerts beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wij zijn fan! We hebben overheerlijk gegeten...

Wij zijn fan! We hebben overheerlijk gegeten en de bediening was top! Wij komen zeker terug!

datum score