Beoordelingen van Vleesgegroet

287 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
287 beoordelingen
datum score
Nick D.
Beoordeeld op: 16/02/2019
Nick D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtig concept met vriendelijke mensen en...

Prachtig concept met vriendelijke mensen en perfecte kwaliteit

Elke
Beoordeeld op: 14/02/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer goede service en lekker eten...

Zeer goede service en lekker eten

Kobe L.
Beoordeeld op: 14/02/2019
Kobe L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer tevreden over de service van Helene, op...

Zeer tevreden over de service van Helene, op het gemak kunnen eten en geen gevoel dat er gehaast moest worden. Top sfeer en zeer aangenaam dat het een kleinere zaak is.

jessica m.
Beoordeeld op: 13/02/2019
jessica m. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

het was super! we hebben de menu gekozen en...

het was super! we hebben de menu gekozen en het was heerlijk van het begin tot het einde. topvlees , lekkere aperitief en vriendelijke bediening

Ine
Beoordeeld op: 13/02/2019
Ine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten! Jammer dat het nogal fris...

Zeer lekker eten! Jammer dat het nogal fris was. Vooral aan de benen. Bij een vorig bezoek ook reeds ervaren.

Ine F.
Beoordeeld op: 03/02/2019
Ine F. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke locatie en inrichting, lekker eten en...

Leuke locatie en inrichting, lekker eten en goede bediening

Olivia
Beoordeeld op: 02/02/2019
Olivia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten Zeer gezellig Vriendelijk personeel...

Lekker eten Zeer gezellig Vriendelijk personeel Alles was perfect

Christa V.
Beoordeeld op: 02/02/2019
Christa V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Je...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening. Je krijgt waar voor je geld. We waren welkom met rolstoel!!

Luc
Beoordeeld op: 28/01/2019

Gezellig, klein restaurant met prima en vriende...

Gezellig, klein restaurant met prima en vriendelijke bediening. Het vlees was zeer lekker! voor herhaling vatbaar!

nico
Beoordeeld op: 27/01/2019
nico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker, prijs kwaliteit, voor de echt vleeseter...

Lekker, prijs kwaliteit, voor de echt vleeseter!!!

datum score