Beoordelingen van Vleesgegroet

311 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
311 beoordelingen
datum score
Mary Grace
Beoordeeld op: 01/03/2019
Mary Grace beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Het eten was alles heerlijk!!! Friet is minder...

Het eten was alles heerlijk!!! Friet is minder lekker en de kofie maar voor de rest was heerlijk!!!!

Kristof
Beoordeeld op: 27/02/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Topvlees en topbediening...

Topvlees en topbediening

Loes
Beoordeeld op: 22/02/2019
Loes beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was super. Het was voor ons de eerste...

Het eten was super. Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. Hele lieve mensen ook.

Ignace S.
Beoordeeld op: 20/02/2019
Ignace S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke ontvangst, lekker gegeten!...

Vriendelijke ontvangst, lekker gegeten!

Nick
Beoordeeld op: 16/02/2019
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtig concept met vriendelijke mensen en...

Prachtig concept met vriendelijke mensen en perfecte kwaliteit

Elke
Beoordeeld op: 14/02/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer goede service en lekker eten...

Zeer goede service en lekker eten

Kobe L.
Beoordeeld op: 14/02/2019
Kobe L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer tevreden over de service van Helene, op...

Zeer tevreden over de service van Helene, op het gemak kunnen eten en geen gevoel dat er gehaast moest worden. Top sfeer en zeer aangenaam dat het een kleinere zaak is.

jessica m.
Beoordeeld op: 13/02/2019
jessica m. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

het was super! we hebben de menu gekozen en...

het was super! we hebben de menu gekozen en het was heerlijk van het begin tot het einde. topvlees , lekkere aperitief en vriendelijke bediening

Ine
Beoordeeld op: 13/02/2019
Ine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten! Jammer dat het nogal fris...

Zeer lekker eten! Jammer dat het nogal fris was. Vooral aan de benen. Bij een vorig bezoek ook reeds ervaren.

Ine F.
Beoordeeld op: 03/02/2019
Ine F. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke locatie en inrichting, lekker eten en...

Leuke locatie en inrichting, lekker eten en goede bediening

datum score