Beoordelingen van Vleesgegroet

338 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
338 beoordelingen
datum score
Lien
Beoordeeld op: 21/06/2019
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vleesgegroet is een restaurant waar je als...

Vleesgegroet is een restaurant waar je als liefhebber van vlees zeker eens moet gaan tafelen! Lars en zijn vrouw Sanne runnen de zaak. Het is een klein pand maar ze hebben optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en wisten het interieur echt perfect af te stemmen op het concept van Vleesgegroet. De menukaart met houten achterkant en de lederen lap als kaft, de tegeltjes tegen de muur, de open haard in het hart van de zaak, het vlees dat je ziet hangen.... Doordat het een kleiner pand is, de inrichting "on fleek" is, het eten van goede kwaliteit is, (vlees zoals het moet zijn, mals en sappig), de prijs correctis, alsook door de vriendelijkheid van Lars en Sanne, is een gezellige én geslaagde avond verzekerd! 1 van onze favo plekjes

Curd
Beoordeeld op: 16/06/2019
Curd beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig restaurant met lekkere gerechten!...

Gezellig restaurant met lekkere gerechten! Vlees is van top kwaliteit! Perfect klaargemaakt en sausjes zijn zeker een extraatje!

Kevin
Beoordeeld op: 13/06/2019
Kevin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Alles was perfect in orde. Het eten, de bedieni...

Alles was perfect in orde. Het eten, de bediening en natuurlijk chef Lars! Het was top!

Ann
Beoordeeld op: 02/06/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere en uitstekende gebakken steak,...

Zeer lekkere en uitstekende gebakken steak, ruim voldoende, vriendelijke bediening, gezellige drukte

Frederik
Beoordeeld op: 26/05/2019
Frederik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Beste steak die ik in ruim 20 jaar gegeten!...

Beste steak die ik in ruim 20 jaar gegeten! Dichte tafelplaatsing vond ik wel een minpuntje.

Martine
Beoordeeld op: 25/05/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal,en superlekker gegeten!...

Vriendelijk onthaal,en superlekker gegeten!

JOEL
Beoordeeld op: 20/05/2019
JOEL beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

klein maar gezellig restaurant, heel lekker...

klein maar gezellig restaurant, heel lekker gegeten, fijne bediening

Wim
Beoordeeld op: 18/05/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker vlees op de perfecte wijze gebakke...

Super lekker vlees op de perfecte wijze gebakken. Gezellig interieur. Een echte aanrader! Tot de volgende keer

Peter
Beoordeeld op: 18/05/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

gezellig, vriendelijk, super kwaliteit! persoon...

gezellig, vriendelijk, super kwaliteit! persoonlijke uitleg/tips van de chef-kok +++++

Jurgen C.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Jurgen C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was super lekker!...

Het eten was super lekker!

datum score