Beoordelingen van Vleesgegroet

363 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
363 beoordelingen
datum score
Tom
Beoordeeld op: 27/10/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Alles was gewoon dik in orde! Eten, bediening,...

Alles was gewoon dik in orde! Eten, bediening, gezelligheid enz.. Wij komen zeker terug:-)

Raf
Beoordeeld op: 17/10/2019
Raf beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuke sfeer, vriendelijke bediening, lekker...

Leuke sfeer, vriendelijke bediening, lekker eten.

Tamara
Beoordeeld op: 14/10/2019

Heel lekker eten...

Heel lekker eten

Hanne
Beoordeeld op: 13/10/2019
Hanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooie zaak, aangename bediening en lekker eten!...

Mooie zaak, aangename bediening en lekker eten! Heel fijn dat er een vegetarisch alternatief was. We komen nog terug!

jessica
Beoordeeld op: 07/10/2019
jessica beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het was heel lekker, alleen jammer van de kroke...

het was heel lekker, alleen jammer van de kroketjes, die smaakten een beetje zuur. de rest was heel lekker. het ontvangst was ook iets minder dan de vorige keer.

Wendy
Beoordeeld op: 06/10/2019
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekker gegeten! Het vlees was als een...

Super lekker gegeten! Het vlees was als een botertje om door re snijden. Een echte aanrader. Ook een heel tof interieur met zicht op de haard als eyecatcher.

Maarten
Beoordeeld op: 05/10/2019
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Als je eens echt goed mals vlees wil eten in...

Als je eens echt goed mals vlees wil eten in een gezellig authentiek kader, is dit een voltreffer!

Els
Beoordeeld op: 04/10/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten, perfect gebakken vlees...

Zeer lekker gegeten, perfect gebakken vlees (bleu). Vriendelijke bediening. Gaan zeker nog terug.

Anita
Beoordeeld op: 29/09/2019
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal en snelle bediening. Prijs...

Vriendelijk onthaal en snelle bediening. Prijs kwaliteit zeker in orde. Iets wat meer afwerking van de borden zou het perfect gemaakt hebben.

Nathalie
Beoordeeld op: 23/09/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

eten was lekker en de service was goed...

eten was lekker en de service was goed

datum score