Beoordelingen van Vleesgegroet

362 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
362 beoordelingen
datum score
Dorien
Beoordeeld op: 23/04/2017
Dorien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker en veel gegeten....

Zeer lekker en veel gegeten.

Vincent
Beoordeeld op: 16/04/2017
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en vriendelijke bediening !!!!!...

Zeer lekker en vriendelijke bediening !!!!!

Leen
Beoordeeld op: 15/04/2017
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Steeds uitmuntende service en maaltijden zijn...

Steeds uitmuntende service en maaltijden zijn van hoge kwaliteit, klaargemaakt met veel ervaring en liefde!

Isabelle
Beoordeeld op: 14/04/2017
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekker! Vriendelijke bediening! Alles...

Super lekker! Vriendelijke bediening! Alles was top!

Paul
Beoordeeld op: 06/04/2017
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

zeer lekker...

zeer lekker

Koen
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 24/03/2017
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten in een zeer aangenaam kader...

Zeer lekker gegeten in een zeer aangenaam kader en met top producten. Vlees van zeer goede kwaliteit.

Christel
Beoordeeld op: 22/03/2017
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was wederom een geslaagd etentje! Alles...

Het was wederom een geslaagd etentje! Alles was top, mijn ventje geniet hier zo van lekker vlees dat het mij gelukkig maakt :) fantastisch !

Edmond
Beoordeeld op: 17/03/2017
Edmond beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Prima kwaliteit van het vlees...

Prima kwaliteit van het vlees

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in