Beoordelingen van Vleesgegroet

393 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
393 beoordelingen
datum score
Mélanie
Beoordeeld op: 02/08/2017
Mélanie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker vlees gegeten met een lekker sausje...

Heel lekker vlees gegeten met een lekker sausje en wijntje! Top!

Ward
Beoordeeld op: 23/07/2017
Ward beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Derde keer dat we vanuit Ninove naar Sint-Truid...

Derde keer dat we vanuit Ninove naar Sint-Truiden gaan om daar te eten, nog steeds een topper waar we zeker nog terug gaan. Supervriendelijke mensen in een héél leuk kader, de filet-pur smelt in je mond en dat kan je ook nog eens doorspoelen met hele lekker wijnen! Top restaurant!

Stefan
Beoordeeld op: 23/07/2017
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

gezelligheid en vooral het lekkere vlees de...

gezelligheid en vooral het lekkere vlees de tafelwijn was kwa prijs kwaliteit erover 28 eu nog nergens betaald voor tafelwijn

Gino
Beoordeeld op: 23/07/2017
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vanavond voor de eerste keer komen eten in...

Vanavond voor de eerste keer komen eten in Vleesgegroet en formidabel lekker gegeten. Zo malse en lekkere steak heb ik nog maar zelden op mijn bord gekregen. Voor de echte vleesliefhebbers is dit een top adresje! Het is een aangename en vriendelijke bediening in een gezellige sfeer. Zeer lekker en voldoende gegeten. De zoetigheidjes bij de koffie waren trouwens een aangename verrassing ! Kortweg top! Topchef en Topbediening, niets was teveel gevraagd, ontzettend vriendelijke bediening, eten was zalig!!! Het was een eindje rijden, maar hier kom ik met plezier terug. Bedankt ,jullie waren echt toppertjes. Wij komen zeker terug!

Hans
Beoordeeld op: 21/07/2017
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Kwaliteit en kwantiteit vlees uitstekend. Bedie...

Kwaliteit en kwantiteit vlees uitstekend. Bediening vriendelijk en correct. Klein minpuntje: het is een vleesrestaurant maar het groengarnituur is een fantasieloos schaaltje met slablaadjes met wat kledder. Kom op, laat zien wat je in huis hebt.

Annelore
Beoordeeld op: 15/07/2017
Annelore beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker en gezellig. Allergie voor look...

Zeer lekker en gezellig. Allergie voor look , onmiddellijk een ander hapje gekregen.

Kim
Beoordeeld op: 13/07/2017
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Top! Wij komen terug!...

Top! Wij komen terug!

Eric
Beoordeeld op: 09/07/2017
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijk en heel lekker gegeten....

Zeer vriendelijk en heel lekker gegeten.

Eric
Beoordeeld op: 02/07/2017
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Te hoge prijzen voor de geleverde kwaliteit....

Te hoge prijzen voor de geleverde kwaliteit.

Abigail
Beoordeeld op: 02/07/2017
Abigail beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We vonden het een heel geslaagd etentje! Het...

We vonden het een heel geslaagd etentje! Het vlees was van heel goede kwaliteit en helemaal naar verwachting gebakken!

datum score