placeholder
Keuken
Budget
€€€€
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Welkom op Ascoli , Italiaans restaurant en Franse specialiteiten in Zaventem. Ascoli staat voor buurt "North of Little Italy 'van het schiereiland van Manhattan. Het symboliseert vernieuwing en integratie van de Italiaanse cultuur in de smeltkroes, New York. Met een knipoog naar de noordelijke wijk, bieden wij een selectie van wijnen uit de regio Piemonte in het noorden van Italië bekend om de kwaliteit van zijn rode wijnen, het meest opvallend zijn Barolo en Barbaresco. Maar de beroemdste wijnen van de streek is natuurlijk de zoete en mousserende witte wijn Asti.
Wij wensen onze beurt bieden een substituut voor de ontmoeting van culturen in de Europese versie: in de warme omgeving van een van de oudste boerderijen in de omgeving van Zaventem, bieden wij een modern design en Italiaanse en Franse specialiteiten kwaliteit.
Op de begane grond van het restaurant, genieten van een sfeervol restaurant, met ruimte werd opnieuw ingericht voor de inauguratie van Ascoli .
Op de eerste verdieping, ontdekt "Art of Living" een eigen receptie, proeverij avonden voor groepen (minimum 12 personen), een combinatie van zeldzame wijnen en verse producten uit de Franse en Italiaanse keuken.
Elke dag, bieden wij een kaartupdate met de seizoenen, formules ontbijt "lunch" herhaalde dagelijkse en gastronomische menu's.
Bovendien, ons team biedt de volgende suggesties reguliere markt aankomsten.
Een verlangen om buiten te komen? Een groot terras zal u verwelkomen op zonnige dagen.
We hebben een eigen parkeerplaats voor makkelijk parkeren.
Wij accepteren alle creditcards.

Voor reserveringen of meer informatie over ons restaurant, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 15 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
15 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze