Beoordelingen van Het Moment

1204 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.6
1204 beoordelingen
datum score
Karel
Beoordeeld op: 13/02/2019
Karel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was dik in orde: vriendelijke bediening,...

Alles was dik in orde: vriendelijke bediening, heel lekker eten tegen een zeer redelijke prijs en de wijn was superlekker. Wij gaan zeker terug!

Frederik d.
Beoordeeld op: 04/02/2019
Frederik d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ik heb vivabox cadeau gegeven aan vrienden,...

Ik heb vivabox cadeau gegeven aan vrienden, ze hebben bij het moment gereserveerd en dikke spijt van! stoofvlees of vol-au-vent zouden ze moeten gratis gekregen hebben en eigenaars beweren dat de bon goed is voor 25% korting, waarom geven we nog bonnen als restaurants u in de zak zetten? Morgen klacht indienen bij vivabox!!! Lekker eten maar valse uitbaters

Melissa
Beoordeeld op: 03/02/2019
Melissa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker en verzorgd. De bedien...

Het eten was zeer lekker en verzorgd. De bediening was zeer goed.

Eveline V.
Beoordeeld op: 03/02/2019
Eveline V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker. De service was goed. Het...

Het eten was lekker. De service was goed. Het is een gezellige locatie.

placeholder
Roger
Beoordeeld op: 31/01/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner

In verhouding tot de normale prijs, van het...

In verhouding tot de normale prijs, van het suggestiemenu, was de Groupon aanbieding gunstig.

Jan
Beoordeeld op: 21/01/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Formule ontbijt met bubbels (Bongo): een mooi...

Formule ontbijt met bubbels (Bongo): een mooi samengesteld ontbijt in een aangenaam kader en goede service.

jan
Beoordeeld op: 17/01/2019
jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

goed uitgekozen menu,ruime keuze dranken en...

goed uitgekozen menu,ruime keuze dranken en zeker een vriendelijke bediening!!

Martine
Beoordeeld op: 17/01/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening....

Heel vriendelijke bediening.

bruno
Beoordeeld op: 16/01/2019
bruno beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke bediening en lekker etent...

Goede en vriendelijke bediening en lekker etentje, vooral het dessertje ! We komen nog zeker terug.

Ribbi
Beoordeeld op: 15/01/2019
Ribbi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bediening was beneden alle peil. Ruw, onvoorzic...

Bediening was beneden alle peil. Ruw, onvoorzichtig en onjuist. Soep gemorst op 2 van de 4 serveringen omdat het gewoon te ruw werd neergezet. Niet de moeite doen om aan de andere kant van de tafel te serveren, maar alles driekwart op tafel zetten en wij mochten alles zelf voor onze neus zetten. Dames eerst serveren, nog nooit van gehoord... Eten was wel lekker, maar moesten op voorhand allergieën doorgeven. Dus notenallergie doorgegeven, maar amandelkroketten gekregen????

datum score