Beoordelingen van La Table De Mus

329 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
329 beoordelingen
datum score
Andreas
Beoordeeld op: 18/06/2019
Andreas beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Gastronomie

Wonderful experience! Great quality, highly...

Wonderful experience! Great quality, highly inspired and creative dishes plus a perfect wine pairing! Above all a super friendly service. Strong recommendation!

Birgit
Beoordeeld op: 18/06/2019
Birgit beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, snelle...

Lekker eten, vriendelijke bediening, snelle service

Christophe
Beoordeeld op: 17/06/2019

Zeer vriendelijk ontvangst, enorm...

Zeer vriendelijk ontvangst, enorm

Sven
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Een zeer vriendelijke en attente bediening....

Een zeer vriendelijke en attente bediening. Het eten was verfijnd en lekker en de verhouding prijs/kwaliteit was correct.

Isabel
Beoordeeld op: 15/06/2019
Isabel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Patron très attentif, accueillant. Cuistot...

Patron très attentif, accueillant. Cuistot exceptionnel. Cuisine variée : sauces raffinées. Cuisson lente : mjam mjam. Prix abordable pour une qualité exceptionnelle. Cadre agréable. Le meilleur restaurant que j'ai déjà fréquenté.

Sara
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Sara beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede Bediening Aangepast op allergieën...

Goede Bediening Aangepast op allergieën

Maxime
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Maxime beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Restaurant magnifique, les assiettes magiques...

Restaurant magnifique, les assiettes magiques et le service parfait

Peter
Beoordeeld op: 09/06/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een heel hartelijk onthaal. Heel vriendelijk...

Een heel hartelijk onthaal. Heel vriendelijk en heel lekker gegeten. Een aanrader en we gaan zeker nog terug.

Paul
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 08/06/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

The food was light and full of flavour which...

The food was light and full of flavour which was matched by the attentive discrete service.

datum score