Rue Basse 10 1180 UKKEL
13.5/20 Gault&Millau
Franse 
Budget
€€€€
Over dit restaurant

MARKTMENU 39 € VAN 10 TOT 22 SEPTEMBER
Tagliata van rode tonijn met citrusvruchten
Holstein rundercarpaccio gerijpt / gerookt
tomaten kruiderij
Reblochon AOP kroketten
rucola en rode ui
***
Red Label Schotse zalm steak
declinatie van kool
Holstein Beef Ossenhaas, Cantharellen met Room
Het rundvlees wordt geserveerd tussen blauw en bloeden _
Wilde eend geroosterd op farandole van wortelen
***
Noga-ijs met gedroogde vruchten
Crème brûlée met vanille uit Madagascar
Geweldig alle chocolade
Menu voor 39 euro
Lunchpakket met keuze aan 20/25 euro
EXTRACT VAN ONZE KAART
* Krokante garnalenkroketten 17 €
* Citroen octopus ceviche 17 €

* Schotse zalmtartaar met appels en komkommer 14 €
* Geroosterde polenta en declinatie rond de biologische tuin 18 €
* Holstein runderfilet room cognac groene peper 32 €
* Côte à l'béarnaise bot 2 cts 58 €
* Mayo zwarte knoflook selder basilicum ui met kreeftdop 32 €
* Dierendonck runderburger met Comté-kaas19 €
* Witte dame, ijs van Monsieur Pacitti 10 €
* Ierse Ierse whisky koffie 12 €
* Kaaschips Jura County minimaal 18 maanden 12 €
Donderdag 12 september: Poultry Landes
Donderdag 19 september: Kreeft
Donderdag 26 september: Italië
Beoordelingsscore
10.0 Gebaseerd op 1 beoordeling
Service
Kwaliteit
Kader
1 persoon heeft dit restaurant beoordeeld
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Pierre
Beoordeeld op: 17/11/2022
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner

Très bonne adresse

Tout commence par un accueil chaleureux, et se poursuit par des explications claires sur le menu, un apéro et une mise en bouche plus tard, nous sommes dans l'ambiance de ce cadre cosy, où règne la bonne humeur, convaincus que nous allons passer une bonne soirée... Et ce fut le cas... Des entrées, certes un peu frugales, mais vraiment délicieuses. Carpaccio de canard pour moi, Carpaccio de St Jacques/chawanmushi de corail pour Madame avec des accompagnements triés sur le volet. Viennent ensuite les plats, un filet pur de biche fabuleux et d'une tendreté exceptionnelle agrémenté d'une purée de persil tubéreux, et du filet de lieu jaune, une crème de butternut et des chanterelles pour Madame, le tout agrémenté d'une chiconette merveilleusement braisée... deux plats tout simplement divins et parfaitement équilibrés... Deux mousses 'marron/mures et chocolat' nous sont servis en guise de desserts et le tour était joué... Un excellent vin du sud de la France (dont le nom m'échappe au moment d'écrire ces lignes) pour agrémenter tout cela. Bref, une soirée très belle dans un resto très hype qui mérite une note de 10/10

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