Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.5 Gebaseerd op 19 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
19 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Sonja
Beoordeeld op: 17/08/2017
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gin Tonic als aperitief, zeer pover geserveerd,...

Scampies in duivelssaus :pure tomatenpuree een beetje straf gemaakt, zonder een ietsje room, scampies gekookt en niet gebakken : walgelijk! de totale leleurstelling !

placeholder
Ruben
Beoordeeld op: onbekend
Ruben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

“Sublieme smaakervaring”

Afgelopen weekend feestje gehad met onze vrienden in deze prachtige zaak. Vlotte en vriendelijke bediening . Als voorgerecht super lekkere Opdorpse hoppescheuten met gepocheerd eitje en mousselinesausje top ! Het hoofdgerecht was lamskroon , mijn pet af voor de Chef , het beste lamsvlees ooit gegeten !

Griet
Beoordeeld op: onbekend

Vrijdag 11 Maart 2016

Amuse : Top Voorgerecht : op de kaart omschreven als : Gerookte zalm met uitjes, toast en peterselie Realiteit : Zalm die uitmunt in versheid, met een overdadige versiering van tomaatjes, ui en andere dingen die er niet toe doen en vooral overdadig versiert met zout . De toast was aanwezig in de vorm van minimalistische blokjes .... Hoofdgerecht : Steak bleu met peperroom saus Realiteit : Steak met amper Delhaize kwaliteit waar de term blue gebakken ook niet veel meer ter zake doet, met in een apart kommetje peperroom saus vers gemaakt uit een potje van een industrieel fabrikaat... Afrekening : bediening vond het belangrijker om een praatje te slaan, misschien zelfs een levensverhaal met een andere klant, dus betere keuze leek af te rekenen direct aan de kassa, resultaat 102 euro.... Pijnlijk, als je weet dat je in goede resto's voor dezelfde rekening wel goed eerlijk kan eten .... De enige zekerheid die we hadden was water en een Duveltje ....

Mathias
Beoordeeld op: onbekend
Mathias beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner

Prachtig dineren

Zeer vriendelijk onthaal , een tafeltje met zicht op de tuin, de start was alvast niet gemist! Wij kwamen aan rond 12u50 , snel werd ons een aperitiefje aangeboden, bijgaand een olijf en ansjovis. Onze voorgerechten (duivelse scampi (helemaal niks duivels aan!) En carpaccio van rund waren niet super) , ons hoofdgerecht paling was dan weer wel zeer lekker. We gingen van tafel om 15 uur wat de doorlooptijden wel lang maakt, maar wij hadden tijd.

placeholder
Myriam
Beoordeeld op: onbekend
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Scampi met lookroom zijn zalig. Trouwens hele...

Scampi met lookroom zijn zalig. Trouwens hele mooie tuin

placeholder
Greta
Beoordeeld op: onbekend
Greta beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie

Aangenaam restaurant

Lekker kwaliteit in een mooi kader

placeholder
Christian
Beoordeeld op: onbekend

Een aanrader, lekker eten, mooi binnen en buite...

We hadden wel wat geluk dat het een mooie Lentedag was gisteren en we op het aangename terras konden zitten. We namen de lunchmenu aan 19 Euro en deze was piekfijn in orde. Tomaatjes met grijze garnalen gevolgd door een hazenrug en koffie. Een aanrader!

Michel
Beoordeeld op: onbekend

Super en zeker voor herhaling vatbaar

Eindelijk nog eens rustig onder ons tweetjes kunnen gaan eten zonder onze peuter. Het eten was absoluut verrassend lekker. Voorgerecht Carpaccio van rund en de foie gras, beide om duimen en vingers af te likken. Als hoofdgerecht, simpele blauw-wit steak, maar o zo lekker klaargemaakt! Moesten we dit thuis ook maar kunnen ;-) Snelle en vlotte service in een aangenaam kader. Voor ons een topper. Niet twijfelen om hier naartoe te komen ! Bedankt aan het Cleophas team voor onze geslaagde avond.

Jan
Beoordeeld op: onbekend
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een ontdekking

Een mooi kader , verfijnde gerechten, correcte prijs, zeer vriendelijk

Alle beoordelingen van dit restaurant