Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.8 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Alfons
Beoordeeld op: onbekend

Ik bezoek al 32 jaar op zeer regelmatige tijdst...

Ik bezoek al 32 jaar op zeer regelmatige tijdstippen het beste griekse restaurant van dendermonde en omgeving.Topkwaliteit aan een redelijke prijs.Vriendelijke bediening en een praatje met de eigenaars maakt het nog zo gezelling.Rustige griekse muziek zorgt voor een prima sfeer.Ik kom zeker nog eens 32 jaar. fonske opepast : sluitingsdag elke dinsdag !

Matthias
Beoordeeld op: onbekend

Lekker, gezellige sfeer en niet duur. Inderd...

Lekker, gezellige sfeer en niet duur. Inderdaad veruit de beste Griek in Dendermonde.

Gert
Beoordeeld op: onbekend

Met voorsprong het beste griekse restaurant...

Met voorsprong het beste griekse restaurant dat ik ooit bezocht heb Ik heb overheerlijke scampi's diabolique en pilione gegeten Echt een aanrader!

Wendy
Beoordeeld op: onbekend

we hadden al heel veel gehoord over dit restaur...

we hadden al heel veel gehoord over dit restaurant, totdat we uitgenodigd waren om er te gaan eten, het is er werkelijk subliem, lekker, mooi gepresenteerd, en betaalbaar. We gaan zeker terug.

Jean
Beoordeeld op: onbekend

Uitgenodigd door de kleindochter zijn beland...

Uitgenodigd door de kleindochter zijn beland in dit restaurant. Wij zelf moesten ver rijden (ong.30 km.) maar het was de moeite waard. Het interieur van dit grieks restaurant is indrukwekkend mooi. Wat men op zijn bord krijgt is uitermate lekker. Fijn is dat de patron zelf aan de tafel komt bedienen. Dat het er goed is bewijst het feit dat men moet reserveren of men heeft geen plaats. Een aanrader voor wie grieks eten waardeert. Wij komen zeker terug, ondanks de afstand.

wim
Beoordeeld op: onbekend

Gezellig restaurant met zeer vriendelijke patro...

Gezellig restaurant met zeer vriendelijke patron, waardoor men zich zeer welkom voelt. De gerechten zijn allemaal om te beter,vooral de scampi's en brochetten. Wij gaan zeker terug.

Alfons
Beoordeeld op: onbekend

Fantastisch restaurant om eens een gezellige...

Fantastisch restaurant om eens een gezellige avond door te brengen,zonder lastig gevallen te worden door bezopen of al te luidruchtge medemensen.Zeer goed verzorgde keuken en uiteraard lekker, op een proffesionele manier bereid eten.Aangepaste beschilderingen,planten ,beelden en zachte griekse muziek zorgen voor een uiterst aangename sfeer.Bovendien komt de patron met iedereen een praatje slaan wat het wederzijdse vertrouwen ten goede komt.

placeholder
Luc
Beoordeeld op: onbekend

Eten is goed, maar bediening is niet profession...

Eten is goed, maar bediening is niet professioneel. De eigenaar komt nogal gemaakt over, zijn vriendelijkheid is niet gemeend.

Alle beoordelingen van dit restaurant