Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.4 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Claudio
Beoordeeld op: onbekend

Een revelatie

Wij bezochten dit weekend Het Vaderland en genoten van een sublieme wildmenu. Een fluwelen cappuccino van wilde bospaddenstoelen, hertekalf voor mijn echtgenote en ikzelf een patrijsje. Verbazend lekker, sierlijk in zijn eenvoud en originaliteit, pure smaken. De nieuwe chef blijft ons verbazen. Doe zo voort!

placeholder
Georges
Beoordeeld op: onbekend

Bon à voir / Goed te weten

Nous avions opté pour la suggestion affichée : Asperges à la flamande ou saumon fumé. Prix non mentionné. Résultats asperges beaucoup trop cuites et prix qui vous empêchent de bien digérer l'inmangeable. 27€ et 31€ !!!!! avec la botte d'asperges à 6€ !!! L'horeca creuse a propre tombe.

Luc
Beoordeeld op: onbekend

Zo zie je maar eens te meer; "les goûts et...

Zo zie je maar eens te meer; "les goûts et les couleurs, cela ne se dispute pas." Ondergetekende heeft dit restaurant reeds meermaals bezocht, zonder zichzelf als vaste klant te beschouwen, en wens dan ook een paar kanttekeningen te maken bij de kritiek van de Heer Frank. Tot nader order en buiten talloze andere accomodaties, beschikt "Het Vaderland" niet over enige vorm van airco. Het gerecht dat de Heer Frank beschrijft -"scampi met aardbeien", heeft, tot nader order, afgelopen jaar nooit op de kaart gestaan. De bediening die ik tot op heden kreeg, sluit volledig aan bij het concept van de zaak: correct, geen overdreven chichi en verzorgd. Dit gaat evenzeer op voor de kwalitiet van de keuken. Vreemd hoe eenieders ervaring zo uiteenlopend kan zijn.

frank
Beoordeeld op: onbekend

Sorry, maar eerlijk duurt het langst en dit...

Sorry, maar eerlijk duurt het langst en dit moet van mijn hart.. Gisteren voor de eerste keer een bezoekje gebracht: hoogst ONVRIENDELIJKE WELKOMST... we waren duidelijk geen habitués en dan blijf je beter weg. Airco stond ijskoud, op onze (en die van andere klanten) vraag daar iets aan te doen , kregen we een bot antwoord dat het anders te warm is voor het keukenpersoneel...?????!!! Sorry mensen, klant is hier niet koning. A point = seignant... Geef je daar een opmerking op , krijg je als antwoord : "ah ja, ik zie het ook.." geen excuus , niks...Smijt maar in de vuilbak... Als mijnheer betaalt krijg mevrouw het wisselgeld terug: da's pas op zijn "Vlaamsch". Marco Borsato schreeuwt in je oren , heerlijke lunchmuziek.. 5 scampi's en wat aardbeien en groenten voor 18.10 eur in zo een mooie ambiance: genieten?! Bij het verlaten van het etablissement mocht ik zelf mijn jas oprapen, bleek al een half uur op de grond te liggen zonder iemand daar enige opmerking op gaf...en kregen we nog een "salut hé" toegeroepen van achter de toog... Wat een afgang! Nooit meer

sofie
Beoordeeld op: onbekend

Zeer klassiek kader binnen, maar mooi en gezell...

Zeer klassiek kader binnen, maar mooi en gezellig terras buiten, erg aangenaam tijdens de zomermaanden. Bediening kan veel beter!! Eerder brasserie dan restaurant.

wim
Beoordeeld op: onbekend

Zeer goed. Vriendelijk onthaal van de gastvrouw...

Zeer goed. Vriendelijk onthaal van de gastvrouw. Alles piekfijn in orde.

julie
Beoordeeld op: onbekend

Sorry hoor kristien, maar je bent niet veel...

Sorry hoor kristien, maar je bent niet veel gewoon. Dit was zonder meer een blammage voor alle "echte" proffessionals.hier kom ik niet terug.Maar ieder zijn gedacht!

Kristien
Beoordeeld op: onbekend

Dit is voor ons een ware ontdekking!! Alles...

Dit is voor ons een ware ontdekking!! Alles is hier tot in de puntjes verzorgd. De uitstraling is klassevol en het eten is adembenemend! Van de gewone dagschotel tot de fijnste menu is met verse producten. Je voelt dat er in de keuken echte professionelen aan de slag zijn. De dessertjes zijn ook zeer lekker en mooi geserveerd. Wij zullen hier binnenkort wel teruggaan.

Arianne
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker, goede sfeer, de paling is een...

Zeer lekker, goede sfeer, de paling is een echte aanrader. Gaan zeker nog eens terug.

Alle beoordelingen van dit restaurant