Beoordelingen van Yammi Yammi

596 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
596 beoordelingen
datum score
Tine
Beoordeeld op: 18/10/2019
Tine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vele dingen werden niet gekregen die ik besteld...

Vele dingen werden niet gekregen die ik besteld had. 4x bestelde ik tonijn, 4x kwam het met zalm.

Elise
Beoordeeld op: 17/10/2019
Elise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

het was super lekkere sushi, enkel soms kwam...

het was super lekkere sushi, enkel soms kwam niet elk gerecht wat we besteld hadden

Charlotte
Beoordeeld op: 17/10/2019
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

De service ging niet vlot. Bestellingen werden...

De service ging niet vlot. Bestellingen werden na 30 minuten nog niet gebracht aan tafel en toen we dit aangaven, moesten we alles opnieuw bestellen. Daarna kwam het dan ook nog eens dubbel toe. Het wachten duurt heel lang waardoor je eigenlijk niet ten volle van het all you can eat thema kan genieten en dus eigenlijk teveel betaald hebt voor wat je juist gegeten hebt.

Valentine
Beoordeeld op: 16/10/2019
Valentine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten is er zeer lekker. De tablet is wel...

Het eten is er zeer lekker. De tablet is wel ingewikkeld, je kan na je bestelling niet terug vinden wat je hebt besteld. En we kregen niet altijd al het eten dat we per ronde hadden besteld. Maar gelukkig kan je daarna opnieuw bestellen en de smaak van het eten maakt alles goed!

Isez
Beoordeeld op: 16/10/2019
Isez beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

de sushi was koud en niet vers . we moesten...

de sushi was koud en niet vers . we moesten lang wachten op onze bijgerechten .

Shari
Beoordeeld op: 14/10/2019
Shari beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Goed eten, beetje te duur voor wat het is....

Goed eten, beetje te duur voor wat het is.

Pamela
Beoordeeld op: 14/10/2019
Pamela beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles ging vlot, reserveren, bestellen en lekke...

Alles ging vlot, reserveren, bestellen en lekker eten

Joanie
Beoordeeld op: 13/10/2019
Joanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles werd snel naar ons tafel gebracht. De...

Alles werd snel naar ons tafel gebracht. De warme stuks waren deze keer goed uitgebakken en heerlijk warm!

lissa
Beoordeeld op: 11/10/2019
lissa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

- vlotte bediening - vriendelijk - goede prijs/...

- vlotte bediening - vriendelijk - goede prijs/kwaliteit - lekker en zeker voldoende eten

Eline
Beoordeeld op: 10/10/2019
Eline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg lekker eten, snelle bediening...

Erg lekker eten, snelle bediening

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in