Beoordelingen van Yammi Yammi

670 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
670 beoordelingen
datum score
Siebe
Beoordeeld op: 18/02/2020
Siebe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Groot aanbod en voor ieder wat wils. IIIIIK...

Groot aanbod en voor ieder wat wils. IIIIIK vond letterlijk allllllles lekker (buiten de inktvis die ik heb verstopt onder mijn bonen) ps (sorry voor de zwart-groene ijs verassing onder mijn serviet)

Hilde
Beoordeeld op: 17/02/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals gewoonlijk, alles meer dan in orde...snel...

Zoals gewoonlijk, alles meer dan in orde...snelle en prima bediening

Elien
Beoordeeld op: 16/02/2020
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vlot bediend geweest. Erg lekker gegeten....

Zeer vlot bediend geweest. Erg lekker gegeten.

Yasmine
Beoordeeld op: 16/02/2020
Yasmine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellig. Makkelijk te werken met de table...

Heel gezellig. Makkelijk te werken met de tablet, al moet je zelf even uitzoeken hoe het gaat. Ondanks de drukke toch een vlotte service. Soms even wachten op je gerechtjes, maar het was dan ook volzet! Aangenaam en op het gemak kunnen genieten en proeven van alles. Heel lekker en vers! De sushi rijst was soms nog heel lichtjes warm. Top! Soms mag er wat meer kruiden in soep/rijst en noedels. Altijd lekker!

Eveline
Beoordeeld op: 09/02/2020
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker, zeer veel keuze, vlotte bediening,...

Heel lekker, zeer veel keuze, vlotte bediening, gezellig.

Luc
Beoordeeld op: 09/02/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een eerste bezoek . Tevredenheid over...

Het was een eerste bezoek . Tevredenheid over wachttijden en een heel goed concept .aanrader en doen we zeker nog . Een topper .!!

Myrte
Beoordeeld op: 08/02/2020
Myrte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Incorrecte betalingen. Met een tafel van 9,...

Incorrecte betalingen. Met een tafel van 9, betaalden 5 mensen vroeger. De laatste 4 werd onterecht nog een extra gerecht bijgerekend (25euro). Fout ingegeven in de kassa. Na 30 minuten discussie, bleek Yammi yammi in fout en moesten we niet extra bijbetalen.

Jutta
Beoordeeld op: 07/02/2020
Jutta beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

lekker, vlotte bediening en erg kindvriendelijk...

lekker, vlotte bediening en erg kindvriendelijk

Tatiana V.
Beoordeeld op: 03/02/2020
Tatiana V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel snelle service en de sushi is super lekker...

Heel snelle service en de sushi is super lekker!

Hen
Beoordeeld op: 26/01/2020
Hen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima, goed eten en uitstekende service!...

Prima, goed eten en uitstekende service!

datum score