Beoordelingen van Yammi Yammi

685 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Reserveer je tafel
8.1
685 beoordelingen
datum score
VALERIE
Beoordeeld op: 14/03/2020
VALERIE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Al meermaals bij Yammi Yammi gaan eten en deze...

Al meermaals bij Yammi Yammi gaan eten en deze keer was het opnieuw heel lekker. Ook het feit dat ik online kon reserveren, de volgende dag nog wijzigingen kon doorgeven en het ontvangen van een herinnering de dag voor ons etentje vind ik top service.

Channie
Beoordeeld op: 14/03/2020
Channie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was zeer lekker maar service van het...

Het eten was zeer lekker maar service van het personeel trok op niets.

Christiane
Beoordeeld op: 14/03/2020
Christiane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Snelle bediening,aangename sfeer,super lekker...

Snelle bediening,aangename sfeer,super lekker eten en tof concept! Een aanrader!!❤

Brenda
Beoordeeld op: 11/03/2020
Brenda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij waren tevreden omdat de het prijs kwaliteit...

Wij waren tevreden omdat de het prijs kwaliteit was.

Ive
Beoordeeld op: 09/03/2020
Ive beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Waren met een groep van 13 personen en zijn...

Waren met een groep van 13 personen en zijn de hele avond snel en correct bediend. Onze vragen werden steeds vriendelijk beantwoord en ook de afrekening verliep heel vlot. Sommige personeelsleden waren nu en dan iets TE enthousiast met opdienen (bordjes die bijna op elkaar gezet werden of op tafel 'gegooid' werden).

Birgitt
Beoordeeld op: 09/03/2020
Birgitt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vlotte bediening, heel lekker eten. prijs...

zeer vlotte bediening, heel lekker eten. prijs kwaliteit zeker een aanrader !!

Nick
Beoordeeld op: 07/03/2020
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekkere sushi en tof concept. De bediening...

Zeer lekkere sushi en tof concept. De bediening kan vriendelijker.

Christel
Beoordeeld op: 07/03/2020
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening. Er is rekenin...

Vlotte en vriendelijke bediening. Er is rekening gehouden met mijn vraag om een rustig plaatsje te krijgen. Ondanks de vele aanwezigen voelde het toch niet benauwd, ruim en zeker genoeg plaats.

Céline
Beoordeeld op: 02/03/2020
Céline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heel trage service (45 minuten gewacht na beste...

Heel trage service (45 minuten gewacht na bestelling en dan pas 2 gerechten gekregen van de bestelde 15). Sushirijst was heel droog en een tal van de gerechten waren smakeloos. Akoestiek van een refter. Omkadering heel ongezellig, allemaal op een rijtje en koude verlichting. Heel veel goede reclame gehoord ervoor, maar niet zeker of ik het nog een kans geef in de toekomst.

Hugo
Beoordeeld op: 01/03/2020
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We zin er al dikwijls geweest ,Woensdag terug...

We zin er al dikwijls geweest ,Woensdag terug eer lekker en democratische prijzen en vriendelijk personeel

datum score