Beoordelingen van Vleesgegroet

300 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
300 beoordelingen
datum score
Geert
Beoordeeld op: 24/03/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker en een goede bediening ....

Heel lekker en een goede bediening .

kurt r.
Beoordeeld op: 17/03/2019
kurt r. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

heerlijk gegeten met vriendelijke bediening...

heerlijk gegeten met vriendelijke bediening .... een aanrader!!!!

Bruno
Beoordeeld op: 16/03/2019
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden Perfect vleesgerecht op tafel...

Zeer tevreden Perfect vleesgerecht op tafel

Arthur
Beoordeeld op: 10/03/2019
Arthur beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zééééér lekker vlees, echt wel het beste dat...

Zééééér lekker vlees, echt wel het beste dat ik tot nu toe heb gegeten. We hebben niet lang moeten wachten op het eten. Prijzen zijn aan de hoge kant, maar kwaliteit betaal je nu eenmaal. Wij hadden de suggestie van de chef voor 39€ pp waardoor je een selectie van allerlei vleesjes voorgeschoteld krijgt. Leuk ook dat er groenten bij werden geserveerd, hetzij niet erg flitsend, maar wel iets wat bij andere vleesrestaurants vaak optioneel is. De bediening was in orde, maar niet overmatig vriendelijk.

Sofie
Beoordeeld op: 10/03/2019
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere kwaliteit van het vlees. Voldoende...

Zeer lekkere kwaliteit van het vlees. Voldoende vlees. Goede bediening en vriendelijk.

Michael
Beoordeeld op: 03/03/2019
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tweede keer vleesgegroet bezocht. Vlees van...

Tweede keer vleesgegroet bezocht. Vlees van superieure kwaliteit en ook nog eens perfect op de grill klaargemaakt en afgekruid. De moeite om tot Sint - Truiden te rijden. Groetjes vanuit Paal-Beringen

Hans
Beoordeeld op: 02/03/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Perfect vlees, perfect gebakken, vriendelijke...

Perfect vlees, perfect gebakken, vriendelijke bediening smaakt naar meer, veel meer.

Dimitri
Beoordeeld op: 01/03/2019
Dimitri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker gegeten , zeer vriendelijk !...

lekker gegeten , zeer vriendelijk !

carola
Beoordeeld op: 01/03/2019
carola beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten. Super lekker vlees. Vriend...

Heel lekker gegeten. Super lekker vlees. Vriendelijk. Prijs kwaliteit is top. Zeker een aanrader! We komen nog terug.

Mary Grace
Beoordeeld op: 01/03/2019
Mary Grace beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Het eten was alles heerlijk!!! Friet is minder...

Het eten was alles heerlijk!!! Friet is minder lekker en de kofie maar voor de rest was heerlijk!!!!

datum score